Anglická

Anglická

Anotace: Mé lásce, kterou už asi nikdy nespatřím

Za lásku platí,
tem, kdo se ztratí,
bloudí světem,
sám.
Říkám pravdu,
já to znám.
Bloudí a hledá,
jak dívka bledá,
co lásku pozbyla.

Moře ji dělí od lásky,
na dlani poseté oblásky
bolavou jak led, dopis-
už nevrátí se zpět.

Ptala se, plakala,
odpověď zná.
Odletěl, nepřišel.
U okna sedí,
smutná jak čtrnáctá středa,
ohnivák, marně se hledá...

Hi, how are you, my sweet heart?
Ich verstehe nicht...
Autor Montynka, 25.01.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:-((

05.08.2006 17:56:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí