...

...

Anotace: Možná začátek někdo zná.. možná to někomu příjde povědomé. Ano, přiznávám.. použila jsem kousek z básně. Ale pak jsem myslela opravdu sama

Já sedím, radši bych běžel.
Běžim, však radši bych ležel.
Ležel vedle tebe a hladil po ruce,
chtít slyšet jak dýcháš,
jak dýchaš tak lehounce.
Já s tím přestanu,
přestanu todle psát.
Ale to dělám proto,
no protože tě mám rád.
Já doufám že si to čteš,
čteš se slzou na tváři.
Já totiž umírám, ale vzpomínám,
na tvých očí krásnou záři.
Autor Teroush, 13.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: BlackAngel, Désolé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí