Zapřísahám tě...

Zapřísahám tě...

Anotace: Buď se mnou.

...při modrých očích, které vzývám,
když ráno, rozespalá, zívám,
při modrých očích, které vídám,
když s nimi čaj a housku snídám.

Při modrých očích, kterým zpívám,
když dopoledne šťastná bývám.
Při modrých očích, kterým mlčím,
když nešťastná se v stínu krčím.

Při modrých očích, které prosím,
když míchám barvy v kapkách rosy.
Při modrých očích, kterým žaluji
když prsty budoucnost si maluji.

Při modrých očích, jichž se dotýkám
když svoje doma večer odmykám.
Při modrých očích, které toužím znát
když s ohněm v krbu zkouším tancovat.

Při modrých očích, kterým láteřím,
když odcházejí a já večeřím.
Při modrých očích, které proklínám
když večer zase sama usínám.
Autor Descardea, 13.02.2011
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Gringer, CULIKATÁ, Gabrielle, hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na jednoho nějak moc očí, zlatej kyklop.

08.07.2011 20:12:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí