Pokusím se

Pokusím se

Anotace: ---

Obrátím si zvlhlý polštář
a pokusím se udržet ztěžklá opuchlá víčka
ponořím se do sebe
a pokusím se necítit tě
pokusím se necítit tě uvnitř sebe tlouct
pokusím se nevidět tě uslzenýma očima
pokusím se klidně ležet
a necítit tvou tvář třesoucíma se rukama
pokusím se
pokusím se necítit rozervané srdce zabalené do vzpomínek
pokusím se zavřít víčka a nevidět tvou tvář uslzenýma očima
pokusím se nevyslovit mezi vzlyky "Miluji tě"
pokusím se
Autor zaba.zuzla, 13.02.2011
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Ziky, Ejí, michala, Divoženka1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokusně...

01.04.2012 20:30:40 | enigman

Hokus pokus. :-)

01.04.2012 20:34:48 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí