Dvě jsou málo

Dvě jsou málo

Anotace: Dnes se neskutečně trápím

Jak krásně je na tom světě,
tam, kde má jistota uvadá.
Jak krásně je na tom světě,
tam, kde milión žen do náruče jednoho muže spadá.

Chtěla bych být pírkem,
jde mu všechno z lehoučka,
chtěla bych být vzduchem,
někdy miloučká,
někdy okolím káraná svým vzruchem,
neviditelná.

Proč?
Muž je šéf...
Proč ignoruje řev!
Kdy?
Když vládla pýcha.
Když milióny žen mu v náručí jiným tělem vzdychá.

Řád klidu ve mně dřímá,
uteču před bolestí.
Zrcadlo smutek z mého těla snímá,
nikdo se už ke mě nevměstní.

Dát poslední polibek,
láskou zabít,
zadupat do země,
uvězněná jít dál,

raději trpět než být člověk, co na prsou hada hřál...
Autor El, 14.02.2011
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, teniska, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí