Prázdno

Prázdno

Anotace: Už nic...

Prázdno

Jak prázdno může být v lidském srdci?
Můžu za to já, je to v mé moci?

Prázdná duše po Tobě zbyla,
oči v slzách dávno utopila.

Srdce je také plné prázdna,
moje trpělivost vyčerpána do dna.

Na rukou nabízím Ti prázdno-víc nic,
dala jsem Ti všechno-bylo to na nic.

Prázdný pokoj, Tvé věci pryč,
odešel jsi, i nechal si mi tu klíč.

Vše co po Tobě zbylo je ztraceno,
je to za mnou, už nesmí to být vráceno.

Prázdno je tam, je tady, kam se podíváš,
byl to slib můj, Tvůj, byl společný, byl náš.. ..
Autor Niké, 25.01.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí