červenající uši

červenající uši

Anotace: Tu jsem napsal k Valentýnovi

Červenající uši

Na světě tisíce žen
A já chci tebe jen
Plamen hoří v duši
Až mi červenají uši

Nedoceníš
Co dělám pro tebe
Podceníš
Co rozpoutám v tobě

Nazývám tě krásnou
Zahořel jsem láskou
Sžírá mě spalující žár
Nepřestane ani na chvilek pár

Vím, že moji snad budeš
Že v slzách mi neutoneš
A budeme šťastný pár
To je ten nejkrásnější dar
Autor kukopr, 14.02.2011
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: pulita alma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí