Valentýnské vyznání

Valentýnské vyznání

Anotace: Pro tu, pro niž moje srdce bije.

Dnešek třeba zvláštním se zdá,
možná i je, uvidíme co nám dá.
Však den lásky překrásné, je dnes,
a svatý Valentýn přináší nám krásnou věc.
¦ ¦ ¦
Dnes je den lásky, já vyznat ji ti toužím,
do mého srdce citu se já pohroužím.
Hledám ta slova správná, co použít bych mohl,
ve jménu lásky říkám: ,,Pro tebe vše bych zmohl.“
¦ ¦ ¦
Dnešek nemusí být výjimečný,
a ani není příliš nebezpečný.
Však pro nás zvláštním se stává,
a naší lásce krásnou chvilku přává.


Ve jménu Lásky, volám: ,,Miluji Tě!“,
a mé srdce přede jako malé kotě.
Na krásné chvíle s Tebou myslím,
a díky tomu hlavu si čistím.
¦ ¦ ¦
Pro dnešní den nemám jméno zvláštní,
někomu však přijde že dnešek nás krášlí.
Láska naše roste každým dnem,
a silné kořeny zapouští v naši rodnou zem.
¦ ¦ ¦
Tak proč nepopustit lásce uzdu v dnešní den,
vždyť o čem se ti zdá, nemusí být pouhý sen.
Ty jsi královnou mou a já králem Tvým,
a proto tě žádám, buď můj Valentýn.
Autor Jiskroid, 14.02.2011
Přečteno 498x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, Kačííí, januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, ST!

14.02.2011 21:19:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí