Duet pro těla

Duet pro těla

Anotace: Co si tak šeptají, když se objímají...

Po čem touží oči tvé,
že je v nich tolik citu?
.....Jsou černou nocí svázané.
.....A touží po úsvitu.

Po čem jen touží ruce tvé,
že vzpínají se ke mně?
.....Už dlouho žijí v oblacích,
.....chtějí se dotknout země.

Po čem to touží uši tvé?
Co touží vyslechnout?
.....Už dlouho v křiku zmítané
.....teď chtějí tichem plout.

Po čem jen touží ústa tvá,
že mlčí, proti zvyku?
.....Chtějí zas jednou usínat
.....s tvým jménem na jazyku.

Po čem to touží kůže tvá,
cudná, a přeci nahá?
.....Měla by přání nesmělé,
.....to vyslovit se zdráhá.

Po čem jen touží vlasy tvé,
že hřebenu se brání?
.....Než mezi zuby chtějí se
.....zaplétat do tvých dlaní.

A po čem touží tělo tvé?
Rybka, chycená bez vlasce?
.....Přestaň se už tak hloupě ptát.
.....Víš přece. Touží po lásce.
Autor Descardea, 14.02.2011
Přečteno 355x
Tipy 25
Poslední tipující: Pelican, jvacl, James Libustka, jedam, Trystan ap Tallwch, Danga, PoeziGirl, Gabrielle, labuť, danav, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako již mnohokrát, opět musím ti poděkovat.
Moc se mi líbila, moc pěkně se čte. ST

08.07.2011 20:10:00 | Pelican

četla jsem ji jedním dechem, pro mně krásná obsahem i napsáním, ST

24.03.2011 07:41:00 | jvacl

Není to tak, ale když to člověk přečte rád by tomu věřil. ST.

17.02.2011 18:25:00 | Trystan ap Tallwch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí