Nahá

Nahá

Anotace: každá z nás se ze začátku stydí :-)

Nahá

Svlékáš mne pohledem,
zavírám víčka,
tváře mi rudnou,
když hoří svíčka

Přistoupíš ke mně,
lehce se dotkneš mých úst,
chvěju se touhou,
chci s Tebou splynout
a srůst

Srůst v jedno tělo,
jednu duši,
cítím jak rychle
srdce mi buší

Buší na poplach,
když svlékáš vrstvy
mého oděvu,
stojím před Tebou nahá,
vystavena Tvému odivu

Vidím touhu ve Tvých očích
a náhle sklopím zrak na zem,
při Tvém pohledu jsem se
zastyděla rázem

Však lehce dotkl ses mé brady
a řekl,
ať se nestydím za své vnady,
pak si mne políbil s vášní,
která mne zcela uchvátila
a nahota mi rázem nevadila
Autor Andrea de Taverne, 26.01.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí