Vyznání

Vyznání

Anotace: Když je básnička vyznáním a trochu i omluvou

Vyznání
Po tváři slzy ti tečou
Ať se rozutečou
To je moje přání
Splnění je k mání

Mé vroucí city
Za tváří necity
Srdce jak kámen
Jsi mé omen nomen

Děkovat, to mohu
I když si nepomohu
Za to, že tě mám
Nejsem přeci sám

Na tvé hebké dlani
Srdce černé se válí
To je mé a je tvé
O lásku tvoji se rve

Asi jsem jen snílek
Ale za těch pár chvilek
Dám ti modré z nebe
Miluju jen a jen tebe
Autor kukopr, 15.02.2011
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: Mikina77, Gringer, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí