Film

Film

Anotace: život není jako film

Konvalinky odkvétají
a jejich vůně se line lesem.
Oči se mi zavírají
a zapomínám kde jsem.
Pod víčky běží mi snímek,
s názvem : Konečně já a ty.
V hlavní roli dívka snílek,
a chlapec plný dobroty.
A krátce k vysvětlení děje :
Po cestě plné zklamání,
dojdou cíle a svět se směje,
spolu smutek zahání.
Film z režie Štěstí
úspěch má a nemalý.
Otevření očí je jak rána pěstí.
Ten příběh je nestalý...
Autor Ezra, 16.02.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí