Něco o životě

Něco o životě

Anotace: ...

Naše křídla papírový
občas ukáží Nám správný směr,
ač je někdy bolavý,
plný slz a smutných her.
A naše životy, co se krátké zdají být,
někteří z Nás odhodí a nechaj v louži hnít.
Lid často před pravdou utíká,
uteče dřív, než čas jim konec odtiká.
Proto bojujme za své životy,
byť trpké někdy jsou
a zvažme cesty, po nihž Naše bosé nohy jdou.
Autor Lenny, 26.01.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem se mi to líbí, má myšlenku.

26.01.2006 09:35:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí