Dík Tobě...

Dík Tobě...

Anotace: ...teď miluji a za to Ti děkuji!

Jsi mým důvodem,
proč tu stále být,
jsi záchytným bodem,
pro který tu mohu žít.

Co je nebe bez hvězd,
co jsou ulice bez měst,
co je srdce bez lásky,
co je tvář bez vrásky?

Jsi má země plná měst,
plných ulic po kterých chodím,
jsi mé nebe plné hvězd,
díky nimž své sny stále sním.

Jsi mou loukou plnou květin,
jsi má kráska záhadná,
jsi den bez všech rutin,
mnou jsi stále žádaná.

Dík Tobě cítím že žiji,
dík Tobě každý den dýchám,
dík Tobě teď miluji,
dík Tobě slova lásky slýchám.
Autor januve, 18.02.2011
Přečteno 520x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, CULIKATÁ, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí