Io..

Io..

Anotace: .. měsíc Jupitera

Na Io se chodívám vyřádit tehdy
když vřu (no comment)
z drcených lastur třít p-shine na nehty
leštítkem komet
ať mě na tomhletom měsíci není
nikterak vidět
in medias res po krk v měsíční dřeni
v potu, po bídě
přemýšlím, proč Io jak pomeranč, živých
barev má škálu
přizpůsoben stylu v tretkách líbivých
z drahých opálů
koupu se v tryskajících ohňostrojích
naschvál vší šedi
stejně jak Io rozlézá se ve spojích
červánky ředí
žhavý sen s výčtem všech odstínů ohně
plamínků od ní
mám jí jen za nehet, dík i za skrovné
kouzlo.. snů v ohni
Autor Petbab, 18.02.2011
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, šuměnka, Helena Lovecká, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak mezi sopky chodíš zmírnit vztek?
/ to rada dobrá pro vší bouřliváky /
Io znám velmi dobře, síra z něj čpí už věk
a proudy lávové jsou žlutobíločerné barvy laky :)

19.02.2011 08:23:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí