Povolená závislost...

Povolená závislost...

Anotace: ...doporučuje 9 z 10 psychologů

Teď, nebo spíše pár měsíců
Jsi moje přítomnost i budoucnost
Prostě taková dovolená a krásná závislost

Vytáhla jsi mě z mých šedivých dnů
A vhodila do jednoho velkého snu
Přetrhala pouta stereotypu

Díky Tobě vím, že stále existuje láska
Že má smysl tady chtít žít, a nemyslet na smrt
A dát sbohem všem ostatním zbytečnostem

Teď jsi jen ty, kolem tebe
Se točí má mysl i celý můj svět
Když vidím Tebe, nejkrásnější květ

Jsi můj adrenalin, co v žilách koluje
I hladovějící poutník, co mým rtům holduje
A lásku z nich plnými doušky hoduje

Ruce Tvé pokryté saténem
Láskyplně pohladí každý záhyb moji tváře
A vykouzlí úsměv plný radioaktivní záře

Celý týden se pak z toho dnu těšit
Rozdávat radost a vše špatné za hlavu hodit
Jen tak bezcílně městem chodit

Tupě zírat do stěny a poslouchat tvého dechu ozvěny
Promítat si všechny ty chvíle, které trávím
U své milé, v jedné noře, láskou hořet
Autor JohnyD., 18.02.2011
Přečteno 465x
Tipy 17
Poslední tipující: Druza, Lioness, dream in emptiness, Chancer, Niky88, labuť, zaba.zuzla, Sladkalu, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doporučuje 11 z 10ti psychologů

26.03.2011 23:30:00 | ni.va

děkuji Vám modrásci :)

21.02.2011 07:56:00 | JohnyD.

Uzasne prekrasne..ST

20.02.2011 19:48:00 | Lioness

Musí to být anděl, co přišel kvůli tobě :-)

20.02.2011 13:38:00 | Chancer

Nádherné vyznání...ST

18.02.2011 22:01:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí