usmívala se

usmívala se

Anotace: ... prudkému dešti ...

.
usmívala se
prudkému dešti
a vztáhla paže
do počasí

mokré řasy
přimhouřila
možná zimou
zachvěla se

právě když jsem
poztrácel prsty
za jejím pasem
zachtěla si

napřed na
mokré čelo
a hned na rty
mne políbila

a potom se
zase podivně
a moc hezky
do počasí

jak tam v dešti
sama stála
dodaleka
usmívala
.
Autor a_tao, 18.02.2011
Přečteno 340x
Tipy 13
Poslední tipující: spare, Druza, CULIKATÁ, labuť, Lota, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo...připomělo mi to...

17.03.2011 20:14:00 | Azure angel

některé úsměvy jsou jako zbraně hromadného ničení...
a teď braň se, když chceš :-)

22.02.2011 20:47:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí