Zabal mě do křídel

Zabal mě do křídel

Anotace: ...chraň mě...

Zabal mě do křídel a chraň mě.
Zahal mě do snů a hřej mě.

Dej mi ticho, dej mi klid.
Dej mi vše, co můžu mít.

Zabal mě celou do lístků růže.
Opojně vdechuj vůni mé kůže.

Buď mým jediným možným zátiším.
Buď jediný hlas, co ráda uslyším.

Zabal mě do křídel a chraň mě.
Zahal mě do snů a hřej mě.
Autor zaba.zuzla, 19.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, René Vulkán, Petbab, ZILA78, labuť, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí