Jsi...

Jsi...

Anotace: (Tak to bývá, když je člověk zamilován.... )

Jsi...

Jsi mým princem na duhovém koni.
Jsi ten, jenž se mi hlavou honí.
Jsi mým vánkem, co po tváří mě hladí.
Jsi tím cukrem, jenž život můj mi sladí.

Jsi skřivánkem, co v srdci mi zpívá.
Jen miluji Tě, říct mi už zbývá.
Jsi Golemem, jehož se bojím
a proto na nedaleké louce stoujím a přemýšlím...

Jsi oběť mé nebetyčné touhy.
Tebe a louku dělí sta metr pouhý.
Stojím tiše, ....nemukaje.
Ty jsi ten, co si s mými city hraje.....
Autor Svoooza, 19.02.2011
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká, jistě niterná, ale verše jsou už takové oposlouchané, levné, škoda

26.03.2011 23:29:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí