..dny vlály..

..dny vlály..

Anotace: a především o životě / dopsaný koment k hašlerce

Dny vlály jako vůně stromoví
A kdo se nadechl, tak snáze odpoví
na vzkaz, který se uvelebil pro jediné oči
na malé lavičce tam v parku na nábřeží
/ neb pisatel moc dobře tušil, že mu na to skočí
i jiní čtenáři, co na srdce jim sněží /

Ta věta ovšem měla význam svůj, a jediný;
"toužím po těle hříšných cest a duši bez viny"

Dny vlály jako vůně dešťoví
A kdo se zamyslel, tak třeba napoví
že vzkaz, který své místo zaujal pro tu jedinou z žen
v dřevěném podkladu lipových letokruhů
/ psal pisatel šibalské duše, ač byl vážně okouzlen
když spatřil ji, nad hlavou duhu /

Ta věta tedy vážně měla svoje dané poslání;
„že touží po slunci i mrholení skrytém ve dlaních“…
Autor šuměnka, 20.02.2011
Přečteno 333x
Tipy 42
Poslední tipující: Mbonita, enigman, zenge, j.c., Špáďa, danav, René Vulkán, labuť, Dota Slunská, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

loď v lahvi...

21.02.2011 23:51:00 | enigman

Moc krásná šuměnko,moc!Hezkou neděli Ti přeji a budu se těšit na další nádherně šumící poezii.

20.02.2011 11:23:00 | CULIKATÁ

Bohužel je více naléhavých vzkazů, které nenašly adresáta. Už proto, že nebyly nikdy odeslány. ST

20.02.2011 10:15:00 | casla

takové zvláštní ale líbí se mi....S.T.

20.02.2011 08:36:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí