Bloudím

Bloudím

Anotace: Bloudím v něm...

Bloudím
ve dvou hvězdách,
co usadily se na tváři
a všichni světoví hvězdáři
obdivují se jejich kráse.
Bloudím v tvých očích.

Bloudím
v hedvábném sametu,
jenž vlní se jako vlnobití
a mé prsty často chytí
do své pasti.
Bloudím v tvých vlasech.

Bloudím
jemně ti po těle,
nejsme už jenom přátelé.
Už léta je vše jiné
a málokdy mě mine
touha bloudit.
Bloudím v tvé lásce.
Autor Prinzeschen, 20.02.2011
Přečteno 373x
Tipy 9
Poslední tipující: Descardea, V.N.Losinský, Gabrielle, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí