Kapky slz

Kapky slz

Anotace: .....

Kapky slz padají kdoví kam
oči rozšířené bolestí mám
po tvářích pláčem rudých stékají
srdce mé doufá potají

Tvoje oči jsou pro mě majákem
já dosud byl jen křivákem
tvé rty zbožnou modlou
já duši měl jen podlou

Vrahem bez okolků ,rád sem zabíjel
tenhle život mě ubíjel
po rukách krev mi stékala
tvá láska tohle břímě ze mě servala.

Třesoucí rukou, místo abych život bral
jsem se já za tebe pral
vše co sem začal dělat nyní
je vtajných komnatách jeskyní

Jen pro tebe jsem se změnil rád
již nebudu životy brát
tvá láska je mi vším
chvílemi mám ale strach že pouze sním

Kapky slz stékají dál
u srdce mi kus ledu tál
Ty jsi všeho lásky přičinou
ja nechtíc se stal pro tebe hrdinou.
Autor Akanishi, 20.02.2011
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré poledne :) Píšeš v mužském rodě, takže to má určitě souvislost s Tvými příběhy, jako by jsi vložila vsuvku..ale..s docela tragickou notou.. :( Nápad je to ale výborný, prostě great.

20.02.2011 10:41:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí