omluva

omluva

Anotace: ....

Přepadly mě vzpomínky dostavil se posel,
předal mi dopis, že jsem byl osel,
milión básní tohle už nespraví,
a proto omluvu píšu ti do zprávy,

sypu si tu na hlavu tunu popela,
všechno kvůli tobě, abys to věděla,
že já byl ten co to vše pokazil,
a náš krásný vztah navždy zahodil,

nevážil si nejlepšího co jsem v životě měl,
největšího přání, které jsem vždy chtěl,
a proto omlouvám se, žádám odpuštění,
nechci být v tvém srdci v kolonce - vyhoštění,
vím že se srdce zlobí a nechceš mě znát,
a to právě bolí já s tebou chci se smát .....
Autor stava11, 20.02.2011
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí