Vyznání

Vyznání

Anotace: pocity, musím se z nich vyznat

není den bez slunce
měsíc bez noci
budu milovat tvé srdce
i s duší - jaká dnes je?
šťastná?
zavřu oči
moc ti to sluší

do dálek se zadívám
tebe už nevídám
nejsem dokonalá a bez chyb
tak s tebou nemohu žít
ani snít
bolestí a slzami dokládám

odtáhnu oponu
co vidím
pokoj mrtvý se zrcadly
kde je pravda a co klam
obě patří nám..
Autor Meriel, 20.02.2011
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: ilaila, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí