Láskám minulým...

Láskám minulým...

Anotace: Ztracená manželství přece začínala tak krásně...

Víš,
milovala jsem Tě !
Tolik moc !
Když byla naše VN,
velká noc
to krásné milování...
Slzy štěstí,
vpité do polštáře
svědkem mé oddanosti
k Tobě byly...
Víš,
chtělo se mi v té chvíli
pod Tvou kůži vklouznout,
abych já Tebou mohla být
a Ty mnou.
Tak mi bylo, můj milý !
Ach, jak se člověk mýlí !
Má láska Tebou jenom protekla,
mizela,
silou své nekonečné hmotnosti
trhlinou v časoprostoru,
pohlcena beze stopy v ústech,
jež otevřela dokořán Tvá netečnost...
Tebe se nedotkla má oddanost,
jen Tebou prošla,
jak zmatené, ztracené dítě
vztahující ruce k důvěře
Tebou odmítnuté...
Autor Sladkalu, 20.02.2011
Přečteno 424x
Tipy 28
Poslední tipující: Mbonita, jitka.svobodova, FrankB, Druza, labuť, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Psavec, střelkyně1, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané.Všichni si zprvu v zamilovanosti malujeme život a sny, ale často to nedopadne podle našich představ:-((.St

20.02.2011 22:44:00 | CULIKATÁ

Krásně s citem napsané silné dílko...čas láskám nepřeje..o))

20.02.2011 18:55:00 | střelkyně1

člověk prožije, poučí se a zas pochybí jinak
krásu má vstřebávat, ošklivost zapomínat...

20.02.2011 18:33:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí