Nepředstavitelné...

Nepředstavitelné...

Anotace: ...6 dní a 7 nocí

6 dní a 7 nocí
Dělí nás
A naše bříška

6 dní a 7 nocí
Musím čekat
Než políbím Tvé rty

6 dní a 7 nocí
Nedočkavě přemítám
A na ten jeden den vzpomínám

6 dní a 7 nocí
Než chytím Tě za ruku
A Tvé krásné tělo obejmu

6 dní a 7 nocí
Prožívám stereotyp
Co naplňuje čas bez Tebe

6 dní a 7 nocí
Čekám na ten den
A to velmi netrpělivě
.
.
.
Však sedmého dne
Nepředstavitelné štěstí
Jak s sedmém nebi
Připadám si a jsem
Naprosto bez starosti
Když zalezeme si do nory
Kde mi tvář šimráš vlasy
.
.
.
Nepředstavitelné
Že bych sedmý den promeškal
A musel zas 6 dní a 7 nocí
Čekat na Tebe dál

Nepředstavitelné
Že bych sedmý den
Nebyl s Tebou
A nezažil to štěstí

Nepředstavitelné
Že by byl někdy konec
Tohle už vydrží navždy
Přeje si to z nás dvou každý

Nepředstavitelné
Můj budoucí život bez Tebe
Už se na tebe moc těším
Můj milovaný poklade
Autor JohnyD., 21.02.2011
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Niky88, Any 4, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věříš mi, že se mi to líbilo, i když jsou dvě ráno? :D

26.02.2011 01:45:00 | Corsica

hezké ;)

21.02.2011 20:02:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí