Vyrval si mi srdce z těla...

Vyrval si mi srdce z těla...

Anotace: <3 <3

Vyrval jsi mi srdce z těla
a já Tě i přes to chtěla..!!
Tys toho jen využíval
a jak se trápím ses v klidu díval..!!
Odjel si daleko a píšeš, že ti chybím,
ale já za tím další zklamání vidím.
Je těžké tomu krásnému odolat
a se slzami v očích Tvé jméno ze spánku již nevolat..!!
Je to již dlouho, co začalo mé trápení
zdaleka ani dnes ta bolest menší není.
Dál však čekám až se vrátíš
a doufám, že mé trápení v radost a štěstí zvrátíš.
Ale taky vím, že to je naivní sen
tak si ty vzpomínky s sebou vem..!!
Zbyly mi jen slzy a vzpomínky
jsou však rozházené jako po celém světě křišťálové kamínky.
Vzpomínka je jako kamínek
v každé se skrývá vášně plamínek..!!
Jako kamínky jsou po celém světě
tak ani ty neřekneš všechny vzpomínky v jedné větě..!!
Autor hyenka, 21.02.2011
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí