Barvami pokrytá láska

Barvami pokrytá láska

Anotace: Barvami pokrytá láska

Kreslím modrou pastelkou,
oblohu čistou jako Tvoje ruce,
zahalený mráz do modré pokrývky
a sněhuláka s šálou.

Maluji žlutou fixí,
Slunce jasné, jako Tvoje hlava,
radost a pohodlí domova
a přikrývku na Tvoji postel.

Maluji zelenou temperou,
trávu a v ní rudé růže pro mě,
které jsi mi dal a tím tak potěšil.

Kreslím červenou pastelkou,
svíčku, kterou Ti daruji z lásky,
srdce plné hvězd,
pohádkový vlčí mák.

A nakonec,
vyndám všechny barvy,
dolů na výkres dám podpis
a odnáším Ti ten výtvor do lázní.

Jsem jen zamilovaná,
tak to respektuj.
Autor come-past, 21.02.2011
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí