Touha...

Touha...

Anotace: ...

Touha....

Krok s krokem se míjí.
Tvé rty do mých se vpíjí.
Tancujeme do hudby rytmu.
Tvou dlaň do své dlaně chytnu.

Tancujeme do morku kosti.
Rázem mě přešla pachuť žárlivosti.
Tu nejkrásnější růži jsi mi snad ze srdce dal.
Ten co o mě stál, už svůj zbytečný boj vzdal.

Nemám chuť se s jinými zahazovat.
Cítím touhu svou lásku k Tobě světu ukazovat.
Líbat se při úplňku pod širým nebem.
Svádíš mě svým pohledem....
Autor Svoooza, 21.02.2011
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, Danga, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí