To ticho po nás

To ticho po nás

Anotace: Jak trýznivé chvíle...

Jak říct to
nevyslovitelné NE ?
A řasy tančí v rytmu
bušení srdce...
Vztek a lítost
střídají se prudce
v tom tichu,
které po nás zůstane.

Jak zapomenout
na vyřčená slova,
když každý kámen si tu
pamatuje tvoje kroky,
ruka ruku něžně svírá
a houpají se naše boky.
Kam pohlédnu, tam tě
vidím zase znova...
Autor Hana Trnková, 26.01.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí