...

...

Anotace: ...

~~~


Jsem nepopsaným listem papíru
Jsem sklenicí kterou právě někdo dopil
Jsem temným vesmírem bez hvězd
Jsem bolestí bez hranic
Jsem dálavou bez obzoru
Jsem Sluncem co nehřeje
Jsem řekou bez proudu
Jsem pláčem bez slz
Jsem začátkem bez konce

Jsem ničím bez všeho

Byl jsem...
... s Tebou

Nejsem...


~~~
Autor Druza, 22.02.2011
Přečteno 283x
Tipy 14
Poslední tipující: Ziky, Taffe, STIMPRE, Ejí, casla, Gabrielle, Jiná, FrankB
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí