Nevracej se

Nevracej se

Anotace: Rozchod po třech letech

Proč by mě mělo trápit něco co už dávno nebolí.
Proč lidé říkají on ti za to nestojí.
Proč vím že po něm zbyla jen díra
co se pomalu zavírá.
Už nebolí mě nic
zbyl jen vzduch a nic víc.
Cítím najednou to co mi chybělo,
to co mi scházelo ..

Ten cit to je svoboda !!

Už křídla jsem roztáhla co mě tak vázali.
A cítím city co mi tak scházeli.

Sbohem říkám, nevracej se :) ...
Autor Týnka, 22.02.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí