V paprscích Luny...

V paprscích Luny...

Anotace: ...

Blízko je - zároveň však daleko,
to pouze jí mé srdce podlehlo,
láska má k ní, už není jen na oko,
city mé k ní, už cosi povzneslo.

Vídám jí ve snech, vídám jí každý den,
doufám, že to není pouhá iluze - jen,
je jak paprsky Luny, co lesem prochází,
jak štěstí a láska, co mne furt provází.

Přec je v týdnu jen na obrázku,
co vykouzlí mi úsměv na tváři,
o víkendu mi vždy dělá vrásku
a mé srdce se láskou rozzáří.
Autor januve, 23.02.2011
Přečteno 371x
Tipy 12
Poslední tipující: váhy, Psavec, Mbonita, Danga, Tamara, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti, aby těch krásných dní bylo co nejvíce...ST*

23.02.2011 14:34:00 | Tamara

To ano, ale až po hodně těžké zkoušce =)

23.02.2011 14:06:00 | januve

Jistě se z víkendu stanou častější dni :o)

23.02.2011 12:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí