Anděl s jedním křídlem

Anděl s jedním křídlem

Anotace: ...

Asi ti vyznám lásku
nemusíš se zlobit
je to jen konstatování faktů

jsi překrásná melodie
s kterou toužím
podupávat si do taktu

milostných výstřelků

Zastřelíš mě za to?

Asi ti vyznám lásku
nemusíš se stydět
i když miluji tvou červeň

barvu co nelže

raději se vyznávám na papír
právě jsem vlastníkem hlasu
o kterém vím

že selže

když se s odhodláním přiblížím

k tvému oušku

Asi ti vyznám lásku
abych neměl kostlivce ve skříni
který by mě do smrti strašil

můžeš mi dát pusu
nebo jehlu
abych se někam zašil

a chvíli se neukazoval na stejné planetě

Asi ti vyznám lásku
a možná
kdo ví

ti doroste druhé křídlo ...
Autor smudlinek, 23.02.2011
Přečteno 546x
Tipy 23
Poslední tipující: Makula, Žqáry, Lorraine, Koprtinka, hanele m., Psavec, Lota, Mbonita, Danga, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyznávej lásku,
papír to unese,
anděl s druhým křídlem,
tě do ráje donese.

23.02.2011 14:22:00 | Tamara

Neboj se vyznat lásku do očí, počkat, až jiskra v oku přeskočí. Miláček mi ju vyznává každý den a mně se to vůbec neomrzelo...

23.02.2011 14:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí