Touha

Touha

Anotace: ...

Voním Ti dálkou po touze
ze rtů šeptám, n-e-h-o-l se
Buď se mnou, když půlnoc odbíjí
teď mě něžně přejeď po šíji...

Něžně,hladce a zase krátce
přidej polibek v letmý zkratce
Chvěním vibruj vzdušnou fámu
že Tě čekám až někdy k ránu...

Cítím náboj mezi póly
ty jsi zápor,co svádí k boji
Prát se o den,který nekončí
a být chycena v síti pavoučí...


Smyslná,chtěná a zase stejná
je ta samá a jenom jedna


.........Touha........
Autor Kett, 23.02.2011
Přečteno 468x
Tipy 17
Poslední tipující: casla, Jacob P. Verlaine, sobý hnusec, James Libustka, Niky88, Doradan, Psavec, Květka Š., váhy, mida, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je dálka i pět kroků

23.02.2011 22:57:00 | váhy

Potlačovaná touha je sviňa! To znám. ST!

23.02.2011 20:51:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí