Chladný stroj

Chladný stroj

Anotace: :) taká blbôstka

Si chladný stroj čo pracuje na plné obrátky,
si chladný ľad s kamenným srdcom
máš jediný cieľ ktorím je výhra
tak prosím,spomeň si na mna, prosím dovoľ mi rozpustiť ten ľad vnútri teba
benzín čo koluje ti v žilách premením na horúcu krv
spravím z teba žeravý ľad, zničím chladný stroj
dovoľ mi získať si ťa. stojíme tvárov v tvár no nevidím ti do očí
tak to aspoň skús. len ty a ja, len ja a ty
Autor Claudia Galliardi, 23.02.2011
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí