Cit v prvním půlroce

Cit v prvním půlroce

Anotace: Nemám rád léto.

Létám v oblacích,
v oblacích zcela zmrzlých,
chladných jako já...

Chlad je všude,
zmrzlé větvičky na stromech,
zima, dost lidí ji zná.

Zlaté paprsky když pohladí zem,
začnou se zelenat všechny stromy,

zima utíká před těmi paprsky,
ptám se pak jeho, no tak co my?


Když zlato zalije celičkou zem
a teplo sálá - možná že ze všeho,

zůstane poslední zamrzlý cit,
cit, který chovám já jenom pro něho.
Autor Psychicky.labilni, 23.02.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí