šou musí pokračovať

šou musí pokračovať

Anotace: lebo žiť musíme aj keď nás osud tlačí k zemi

Moje srdce vo mne puká
Môj make-up možno steká
No môj úsmev stále zostáva, ja ďalej musím hrať
Pretože šou musí pokračovať

Stále a stále sa pýtam, prečo vlastne žijeme
Ďalší zármutok, ďalší nevydarený románik
Ďalšia svadba, ďalší rozvod
Tak vie niekto prečo vlastne žijeme ?

Z nití splietaš pavučinu lží
S túžbou slobody, neplatia na teba žiadne dohody
S húfom priateliek, po koncerte sa túlaš
Na mňa však vždy zabúdaš

Moje srdce vo mne puká
Hlboko vnútri ma to bolí
Ale šou musí pokračovať
Autor Claudia Galliardi, 24.02.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí