Tuhle po ránu

Tuhle po ránu

Anotace: ...anonymně.

Popadla jsem bubínek z našich Bylo,
a tuhle nad ránem jsem na něj zkusila hrát.

Byl to jen nesmělý pokus.
Konečky prstů se snažily, seč mohly,
aby zůstaly v anonymitě.

Ale mé druhé Já –

Bušilo do Minula,
pot se mu perlil na čele,
ba i okno dokořán otevřelo,
marně doufajíc ve skrytu.

Jenže vůle měla navrch,
a tak jsi nezaslechl
ani notu z mého smutku.

Přesně tak,
jak jsem si to přála.
Autor spare, 24.02.2011
Přečteno 389x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, WhiteSkull, René Vulkán, Elča, enigman, šuměnka, cevert, ZILA78, Kapka, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působivé, vskutku...

17.03.2011 01:07:00 | Elča

měl protženou membránu...

16.03.2011 23:40:00 | enigman

ach chvála, za to Alter ego...:)

28.02.2011 13:20:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí