Paradoxxx

Paradoxxx

Anotace: Život je plný protikladných a nesrozumitelných věcí, zvlášť co se lásky týče..!!

Paradoxxx

Donutil si mě říct pravdu svojí prolhaností,
zlomil jsi mi duši, srdce, možná pár kostí.

Díky Tvé zkaženosti, nevinnou jsem se stala.
Ptáš se, zda ta námaha za to stála?

Bez Tvé falešnosti, nebyla bych upřímná jak dnes,
já vím, že si tu prohru těžce nes.

Pro Tvou nicotnost má můj život význam,
že mi lžeš už bezpečně poznám.

Z Tvé vnitřní odpornosti vyrostla má krása.
Byl to nechutný boj, ale přiznávám-jsi má spása..
Autor Niké, 26.01.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivé

27.01.2006 12:12:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí