Němá slova

Němá slova

Anotace: je příjemné, když se dá psát i o hezkých věcech...

Slunce zahalilo svoji tvář, tma se rozlévá po kraji,
doslova pohltila jeho zář, měsíce svit vstupuje potají.

V tom tichu slova nejdou slyšet,
ústa nekřičí - jen šeptají,
rozechvělé rty si řeknou slova,
na které tak dlouho čekají.

Konečky prstů do kůže píší,
neviditelná slova - nepřečteš, neslyšíš
ani když ticho se na nulu ztiší,
rozechvělé tělo je krásné zátiší...

Oči se lesknou a štěstím se smějí, říkají tolik, co ani nechtějí.
Zalité krví jsou rty sladké úžasně, potmě nic vidět není
- však toto vidím jasně.
Autor Seegr, 25.02.2011
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí