Mými smysly

Mými smysly

Anotace: Když cítíte někoho všemi svými smysly!

Mými smysly

Vidím Tebe, ten s nimž chci strávit zbytek života-vidím muže,
vidím nás spolu, vidím náš osud, snad se to může?

Slyším Tě, slyším jak mi šeptáš ona slova,
slyším Tě, není možné, že by ze mně byla vdova.

Cítím Tě, cítím Tvé doteky, jimiž si nešetřil,
citím Tě, citím tu studenou sprchu, kterou si mě opařil.

Chutnáš mi, chutnáš jako zrádná čokoláda,
chutnáš mi, s nim Tě pomalu celého a ráda.

Voníš mi, voní mi na Tvém těle ty zbytky parfému,
voníš mi, tak buď jenom můj a vzdej se toho harému..
Autor Niké, 26.01.2006
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí