poslední

poslední

Anotace: /s číslem 50/.. ano, tolik jich bylo a je.. jen možná škoda, že až teď mě donutily udělat čáru..

ta kvalita je chabá.. a tak to má asi být..


oo

všechno, co jsi mi dal,
jsi mi nakonec vzal
+
srdce
a to je hnus,
když bez něj musím jít dál

každý sám v sobě sílu najde,
jen musí dřív, než hanbou pojde,
že sám ve svých očích
selhal

byl jsi můj důvod k úsměvu,
bláznivého štěstí z lásky
teď-málo kdy-je mi do zpěvu,
ale z toho, co bylo,
nechci mít vrásky

dal jsi mi ochutnat zázraků světa,
však klamavým snům je konečně veta
teď do jiných končin rozhodím své půvaby,
snad nenarazím více na zrady
zajistím místo svému štěstí
tam, kde lež nemá stání,
najdu svůj cíl a půjdu za ním

býval jsi vše, teď nejsi nic
ubližovat mi nebudeš víc
život jde dál a cesty se kříží
každá přinese to, co má,
do boje se světem radu mi dá

dost blbých řečí,
teď je čas na činy,
pro začátek stačí
novou stránku načít
a pak
už to půjde samo

oo
Autor dream in emptiness, 25.02.2011
Přečteno 384x
Tipy 27
Poslední tipující: Emmelia, Alien.v.v.s., šuměnka, Prdelka10, JohnyD., Zasr. romantik, ZILA78, mida, Zayo, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správný krok!

26.02.2011 14:34:00 | Zayo

No, slabší nedostatky bych našel. Je to nedotažené, ale to lze po malém upravení dát do kupy. Jen více píle.

25.02.2011 23:08:00 | Martin Antonín Prokop

takových čar už bylo a ještě bude...tak ať je tady ta k tomuto ta poslední ;)

25.02.2011 13:26:00 | Jiná

Nová stránka začne se psát
někdo jiný bude Tě ctít a mít rád
celým svým srdcem milovat:-).
Ač smutná, moc hezká.

25.02.2011 13:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí