Čaroděj dobroděj

Čaroděj dobroděj

Anotace: S Tebou je mi hej (tak jen si hrej, já vím, že nejsi zlej)!

Dny zrady, drakiády.
Po cestě z kina do kina
jen kontejnery a rovina.

Jak na kolena sráží klády,
já neklamu Tě, že jsi mladý.
Neotáčej se ke mně zády,
po všechny Tvé mylné pády.

Otevřu víčka nevinná,
pravdu uzamknu do vína,
jsem poslední a jediná.

V kolébce syn a dcera dřímá,
Ty radši dceru a já syna,
jsem mazlivá a maminčina,
čí je to chyba, čí to vina?

Po žebříku lezu do seníku
a doufám, že jsi zmáčkl kliku
a vlez do síně počestníků.

Cesta se halí do mlhy,
miluj mě postý, poprvý.
Nezakrývej mě lístkem z fíku,
Ty jsi mé štěstí, měl jsi kliku.

Netoleruji podvody nevěrníkům,
i v duchu může dojít k styku.
Jsem dravý orel, zanech vzlyků,
přestřihni šňůru porodníkům.

Čarodějníku!!!
Autor Inge, 25.02.2011
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Danga, Doradan, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí