Úzkost

Úzkost

Anotace: ja bez týhle holky prostě nemůžu žít,nesmírně ji miluji!

lasko chci abys veděla,
ze s tolika žen,
jsi pro mne jediná,
a to není žádná lež.

nechci o tebe prijit,
a hlavne kvuli nekomu,
koho já neznám ani,
kdo ani neexistuje.

jsem,a to mi věř,oddán,
oddán ti celým svým srdcem,
nemůžu bez tebe být,
byl bych jak rub bez líce.

prostě o tebe nechci příjít,
prostě ne,hvezdičko má,
co muj pohled rozzáříce,
a umí být na mne tak něžná.

Lásko,já jsem tvoje jistota,
strašně moc tě miluji,
vůbec tě nechci ztratit,
jsi nejdůležitější člověk v mým životě!
Autor Dubínek, 25.02.2011
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí