Leskneš se, anebo černáš?

Leskneš se, anebo černáš?

Anotace: Text písně!

Tvoje srdce spí si tiše, velmi tiše
a černá, jako by to byl šperk
v krabičce z plyše co černá tiše,
tiše černá. Jsi mi věrná,
anebo černáš? Leskneš se,
anebo černáš? Jsi mi věrná?
Zacházíš tiše, nejsi slyšet,
nejsi už vůbec slyšet.....

Po schodech ke mě vcházíš tiše,
velmi tiše, jsi černá, velmi černá.
Jako by ty kroky neměly být
vůbec slyšet...jsi mi věrná,
anebo černáš? Leskneš se, anebo
černáš, jestlipak jsi mi věrná?
Jsi jen má? Anebo černáš?
Autor Hana Trnková, 27.01.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nějak jsem zaslechla melodii... pěkné

27.01.2006 12:26:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí