Pocit zmaru

Pocit zmaru

Anotace: Mám pocit, že všechno, o co se snažím je zbytečné...Cokoliv člověk udělá pro milovaného je bráno jako samozřejmost, jenže nedoceněná..

Všechny mé sny plují,
jako kouř ve vánku.
Starost se pak bují,
sem bez klidného spánku..

Bojím se sevření když usínám,
další noční můra, která nekončí.
Težce takové sny vnímám,
je to jak když nebe brečí..

V domě mé chatrné duše,
v pokojích šerednosti a chladu.
Srdce mé bolestí tluče,
a cítí, že je až někde vzadu..

Jsou tam ale uzamčené vzpomínky,
všechny ty pochyby a obavy.
některé jsou jako plamínky,
pálí pak šeredné představy..

Nůž pravdy je ostrý,
rány se však hojí.
Všechny šrámy srostly,
ale s bolestí mojí..

Slabost, kterou sem tak dobře skrýval,
do tvého srdce postupně svou lásku vrýval.
Je to hluboký řez, nejde to vrátit,
miluji Tě a nechci Tě nikdy ztratit...
Autor FrankieLamprt, 26.02.2011
Přečteno 706x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí