jen pro tebe :*

jen pro tebe :*

Anotace: miluju tě

Miluju tě lásko moje,
jsi v mém srdci.
Budeš tam už navždy,
ale neuveden jako každý.
Zaujímáš v mém srdci zvláštní místo,
a proto ti řikám lásko....
... Miluju Tě
Autor Antikrist, 26.02.2011
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí