Ta naše noc

Ta naše noc

Anotace: Nova laska, nove myslenky, nove city..

Ta naše noc

Slyším svůj smích,
když mám hlavu plnou,
slyším, jak mi tluče srdce,
když kráčím v noci za tebou.

Ta noc, stvořená pro nás,
byl to sen?, zdá se že ne.
To ty oči a tvůj hlas,
kam se to mé srdce žene?

Vidím, jak se díváš,
a čekáš, kdy ustoupím,
úsměv, druhý, třetí,
najednou polibek ti uloupím..

Ta noc, naše krátká noc,
ty polibky a doteky tváří,
už vím, že chtěla bych moc,
držet tvou ruku až do stáří.
Autor Juřinka, 26.02.2011
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí