Bolest

Bolest

Anotace: ...když srdce bolí (prosím komenty)

Sbírka: Životem jít...

Já jsem tě měla ráda,
ale tys to neviděl.
Moc jsem tě chtěla,
tys to však přehlížel.
Bylo mi s tebou fajn,
jenom do tý doby než jsi sešel z lajn.
Šel jsi za jinou
a mě z toho srdce bolí,
ale co - čas všechno zahojí.
Takže ti ze soucitu přeju hodně lásky
a jenom samý bohatý krásky.
Se srdcem kamenným jako ty máš,
jednou to přijde - jednou bolest poznáš.
Autor klarik96, 26.02.2011
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí